Föredragsserie: Tid, plats och rum konstnärliga utblickar

Under året publicerar Hallands kulturhistoriska museum boken Konstnärskolonin Varbergsskolan och Hallands Konstmuseum boken Konst, kamratskap och doft av hav - Söndrum 1944-56 (planerad utgivning 14 september). Konstnärers längtan till och skildring av specifika platser utgör därför temat för en gemensam föredragsserie under hösten 2022. I serien ingår fem föredrag med olika infallsvinklar under rubriken Tid, plats och rum - konstnärliga utblickar.

Biljett till föredrag ger också fri entré till museet. Den som inte har möjlighet att närvara fysiskt kan köpa biljett till digital sändning av föredragen. I bekräftelsemailet kommer en zoom-länk till sändningen.

Pris 100 kr (digital medverkan 50 kr)
Biljetter säljs digitalt till dagen innan föredraget. Därefter kan du i mån av plats köpa biljett direkt på respektive museum.

Onsdag 2022-12-07
18.00-19.00